Vetovoiman laki

Voit täydellisesti muuttaa sen tavan, kuinka katsot maailmaa ja näyttäydyt siinä.

Otetaan avuksi jo vähän kulahtaneen maineen saanut Vetovoiman laki. Perusperiaate siinä on, että sitä saa mitä tilaa. Toisin sanoen; Se, millaista energiaa lähetät maailmankaikkeuteen, sellaista saat takaisin. Se määrittää millaisia ihmisiä, mahdollisuuksia, resursseja sekä voimavaroja vedät puoleesi.

Kun olet positiivinen ja energiasi värähtelee korkealla, Rakkauden tasolla, vedät puoleesi myös sellaisia ihmisiä ja tilanteita, jotka vastaavat värähtelyysi.

Ja tietysti päinvastoin; kun kuljet nokka solmussa matalissa aalloissa, samanmoisia alavireisiä ja negatiivisia tilanteita ja ihmisiä tulee elämääsi. Yksinkertaista.

Kun haluat elämäsi muuttuvan ilon ja runsauden täytteiseksi, paras tapa siihen on nostaa omaa värähtelytaajuutta kohti Rakkautta.

Se lisääntyy, mihin huomio kiinnittyy.

Sinun on hyvä ymmärtää tai ainakin hyväksyä se, että ajatuksillasi luot oman todellisuutesi, maailmasi, jossa elät. Se, miten havainnoit maailmaasi vaikuttaa siihen, millainen se on. Jos uskot ihmisten olevan kamalia, niin sitä ne myös ovat. Ja jos uskot, ettet pysty johonkin tai voi saavuttaa jotain, niin et pystykään. Vastoinkäymiset ja hankaluudet ovat vain mielesi keino kertoa, että jotain olisi hyvä muuttaa. Maailma näyttää sinulle vain mielesi tilan heijastettuasi ajatuksesi sinne. Pahus soikoon, kun suurin osa ajatuksista on tietoisuudelta piilossa alitajunnassa ja kuitenkin ohjaa meitä.

Hyvä uutinen on, että homma toimii samoin myös toisinpäin. Näet hyvää ja saat hyvää, näet runsautta ja saat runsautta, näet rakkautta ja saat Rakkautta. Kun uskot, että ihmiset ovat hyväsydämisiä ja hyvää tarkoittavia, he myös ovat useimmiten sitä. Kun uskot, että maailmankaikkeus tukee pyrkimyksiäsi ja on sinun puolellasi, se myös on. Vaikka törmäisit esteisiin, löydät auttavat mahdollisuudet, tilaisuudet ja ihmiset helpommin. Ja jos uskot elämän olevan iloinen ja täynnä rakkautta, maailmasi on oleva täynnä onnea ja täyttymystä!

Ja kuinka se tehdään?

Kiitollisuus on eräs vahvimmista keinoista saada elämäänsä lisää kiitettävää. Olemalla kiitollinen, nostat värähtelytaajuuttasi kohti Rakkautta ja samalla kanavasi Kaikkeuden runsauteen avautuu. Ketä voit kiittää olemassaolostasi. No tietenkin siihen on tarvittu vanhempiasi, jotta sinulla on keho, jonka kautta toimia täällä. Mutta se olemassaolo, se todellinen olemuksesi, joka on aina ollut ja on aina oleva ja tulee aina olemaan. Siitä saat olla kiitollinen Luojallesi. Tai mitä sanaa siitä haluatkaan käyttää, maailmankaikkeus, ykseys, jumala, kaikki valtias, korkeampi voima tms.

Olemme edelleen yhteydessä tuohon alkulähteeseen, luovaan voimaan, mutta olemme unohtaneet asian ja kuvittelemme olevamme rajallinen persoona materiaalisessa maailmassa. No, siltähän se näyttää, kuulostaa ja tuntuu, koska koemme maailman ja itsemme mielen suodattimien kautta.

Kun olet kiitollinen kaikesta kokemastasi ja näkemästäsi, puhdistat kerros kerrokselta mielesi suodatinta ja alat nähdä todellisen olemuksesi. Ja kappas, saatat lopulta oivaltaa, että olet itse luonut kaiken.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart