Rohkeasti onnelliseksi
Supervalmennus

– päästä irti menneisyyden kahleista ja suuntaa rohkeasti uuteen –

Kaukohoito / etäenergia

Tunnetko itsesi stressaantuneeksi ja ylikuormittuneeksi? Pätkiikö muistisi välillä ja onko keskittymisesi toisinaan vaikeaa? Ärsyynnytkö helposti? Unihäiriöitä? Väsymystä? Päänsärkyä? Tai onko keho jo luovuttanut ja joku autoimmuunisairaus on vallannut sen?

Energiatyöskentely puhdistaa haitallisia solumuistoja ja tunnelukkoja kehosta sekä vahvistaa ihmisen koko energiajärjestelmää. Kun stressin ja huolten täyttämä raskas energia poistuu kehosta ja mielestä, niin olo kevenee, tasapainottuu ja selkeytyy. Sinuun virtaa parantavaa energiaa, joka voi tehdä ihmeitä.

Energiasi virratessa vapaammin kehosi itseparannusmekanismit aktivoituvat ja saat helpotusta fyysisiinkin vaivoihin. Varsinkin väsymys ja stressaantunut olo sekä epämääräiset oireet, johon ei tunnu löytyvän selitystä tai apua helpottuvat usein energiahoidoilla.

Energialähetys toimii hyvin ilman fyysistä kontaktiakin, koska energia liikkuu ja muuttuu tietoisuuden eli ajatusten välityksellä. Sovittuna aikana lepäät ja rentoudut sekä keskität mielesi hoidettavaan asiaan tai kohtaan.

.

Etäenergiapuhdistus ja uudelleen energisointi ihmisille ja tiloille kestää noin puoli tuntia. Hinta on 35 € kerta ja 3 kerran setti 90 € (sis.alv. 24%).

Energialla voi puhdistaa myös asuntoja ja muita tiloja. Joskus tilaan jää sitä aiemmin käyttäneiden ihmisten ja tapahtumien negatiivisia energiajälkiä, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti uusien asukkaiden tai muiden tilaa käyttävien olemiseen.

Tilan puhdistamiseen tarvitaan osoite ja mielellään myös kuva paikasta ainakin ulkoapäin.

Tilaa ilmainen

Mielen puhdistuskuuri-opas

Saat jatkossa maltillisin väliajoin vinkkejä mielesi voiman käyttöön ottoon.
Voit lopettaa vinkkitilauksen vain jättäytymällä pois listalta.

Aurinkomielen blogi

Jan 7, 2021 – Anita Ahonen

Eroon stressaavista ajatuksista

Jan 7, 2021 – Anita Ahonen

Pitäisikö vai eikö pitäisi?

Jan 7, 2021 – Anita Ahonen

Jos maailma onkin vain simulaatio?

Shopping Cart