Rohkeasti Onnelliseksi

Valmennusohjelma

Rohkeasti Onnelliseksi

Epävarmuudesta selkeyteen

– päästä irti menneisyyden kahleista ja suuntaa rohkeasti uuteen –

SINULLE, JOKA ET HALUA, ETTÄ TULEVAISUUTESI ON MENNEISYYTESI JATKUMO

Tunnetko olevasi jumissa nykyisessä elämäntilanteessasi?
Onko elämääsi tullut tilaa työtilanteen muutoksen tai lasten poismuuton takia ja haluaisit rakentaa seuraavan elämänvaiheesi tietoisesti?
Oletko valmis aloittamaan uuden elämän täysin puhtaalta pöydältä?
Koetko kutsun luoda itsesi uudelleen?
Haluatko varmistaa, että menneisyytesi ei määritä tulevaisuuttasi?
Kun haluat nollata elämäsi, lakata toistamasta vanhoja kaavoja ja määritellä uudestaan tulevaisuutesi.

Elämän käännekohdat – työttömäksi jääminen, lasten aikuistuminen, eläköityminen – ovat mahdollisuuksia luoda elämä ja oma itse uudelleen. Nykyiset uskomuksesi, sisäinen puheesi ja energeettinen koodistosi on luonut sen elämän, jota olet tähän asti elänyt.

Mutta millaista elämää haluat elää tästä eteenpäin? Kun olet valmis päästämään menneisyydestä irti ja todella luomaan seuraavan elämänvaiheesi sisältä ulospäin, olet nyt oikeassa paikassa.

Uuden elämän luominen on yllättävän helppoa, kun näet hieman vaivaa oman mielesi kanssa. Rohkeasti onnelliseksi – valmennusmatka on luotu elämän taitekohtaan, jossa olet valmis panostamaan itseesi ja siihen, miten oma ajattelusi vaikuttaa siihen, millaista elämää luot.

Olen tukenasi koko matkan ajan, sekä valmennuksellisissa keskusteluissa että energiahoidoissa.

Voimakas henkilökohtainen valmennusohjelma oman itsesi ja elämäsi syväluotaavaan uudistamiseen.

 Valmennuksen aikana:

 • Uudistat uskomuksesi
 • Päivität sisäisen puheesi
 • Puhdistat energiasi
 • Opit rakastamaan itseäsi
 • Asetat tavoitteita
 • Kasvat henkisesti
Oletko valmis luomaan itsellesi uuden tulevaisuuden?
 

ASKEL #1

ASKEL 1
Tulet tietoiseksi nykytilanteestasi. Millaiset sisäiset ohjelmoinnit ovat tuoneet sinut nykytilanteeseen? Millaista muutosta kaipaat elämääsi?
ASKEL # 2
Tulet tietoiseksi sisäisestä puheestasi. Sisäinen puheesi sanelee sen, mitä sallit itsellesi. Se voi sekä mahdollistaa että rajoittaa.
ASKEL #3
Sisäisen puheen päivittäminen. Opit tehokkaita keinoja muuttaa sisäistä puhettasi sellaiseksi, joka mahdollistaa unelmiesi tulevaisuuden.
ASKEL #4
Uudistat uskomuksesi. Se miten koet maailman, riippuu sinun uskomuksistasi. Vaihdat menneisyyden rakentaneet uskomukset sellaisiksi, jotka vetävät puoleensa uuden elämän unelmia.
ASKEL #5

 

Purat vanhat energiamallit. Vanha elämäsi on voinut rakentua sukupolvien yli kantautuville

energiamalleille ja ne ovat jumissa energiakehossasi. Puretaan energeettiset mallit, jotka eivät palvele uutta elämääsi

ASKEL #6
Asetat tavoitteita. Käytät tehokkaita NLP-menetelmiä uuden elämän tavoitteiden asettamiseen.
ASKEL #7
Rakastut itseesi. Milloin viimeksi katsoit peiliin lempein ja rakastavin silmin? Sinä olet upea luojan luomus ja on aika nähdä se!
ASKEL #8
Näet itsesi uusin silmin. Millaisena haluat nähdä itsesi? Luot persoonasi uudelleen ja tulet siksi

ihmiseksi, joka on uuden elämäsi kokoinen ja näköinen.
Sinun on aika priorisoida ja sijoittaa itseesi
Anna muiden pitää huolta itsestään ja astu oman elämäsi päähenkilöksi.

3 kuukauden muutosmatka -Rohkeasti onnelliseksi

 • 7 valmennustapaamista keskimäärin joka toinen viikko Turussa (tai Zoomin kautta)
 • 6 etä-energiahoitoa
 • Itsenäiset tehtävät tapaamisten välillä
 • Tukimateriaalia ja luettavaa, linkkejä ja vinkkejä
 • Sähköposti/viestituki koko valmennuksen ajan
 • Rentoutus/meditaatioäänite
 • Seurantapuhelu noin kuukausi valmennusmatkan jälkeen
 • Koko paketti vain 600 €  tai 200 € /kk (sis. alv 24%)
 • norm. 70 €/kerta +180 (etät) = 670 €
 • Zoomin kautta, puhelimitse tai paikan päällä. Annan selkeät ohjeet kuinka pääset mukaan.

Valmennuspaikat – Lauantaisin Hoikeidas Atrium, kävelykadulta sisäänkäynti Stockmannin pääovea vastapäätä.

Muina aikoina Suksikuja I f 22, Turku. Tai muu sopimamme paikka. Toimii hyvin myös verkon kautta Zoomilla. Ajanvaraus viestillä tai soittamall

Voit varata noin puolen tunnin mittaisen tutustumispuhelun. Laita numerosi, niin soitan sinulle. Se ei velvoita sinua vielä mihinkään. Tai voit kirjoittaa tähän mikä on se asia, vaiva tai ongelma, johon kaipaat muutosta. Ja kerro, mitä haluat sen sijaan. Vastaan sinulle mahdollisimman pian ja kerron miten voisin sinua auttaa. 

Voit myös tilata palvelun suoraan ilman kartoitusta.

Kiiran palaute Aloitin Anitan valmennuksessa juuri oikeaan aikaan. Elämässäni oli paljon stressiä ja kuormitusta, aivan kuin olisin jotenkin jumissa ja elämänilokin oli vähän hukassa. Tuntui, kuin olisin elänyt jonkinlaisessa negatiivisuuden sumussa. Olin tässä vaiheessa kokeillut jo esimerkiksi meditointia ja terapiaa, mutta kun en huomannut muutosta riittävän nopeasti, turhauduin ja lopetin. Odotin, että joku muu ratkaisisi kaikki ongelmani ja ajattelin näin myös, kun aloitin valmennuksen. Anitan avulla kuitenkin opin, että kaikki lähtee itsestä: en voi vain odottaa, että murheet häviävät automaattisesti. Anitalla on loistava ratkaisukeskeinen ja valmentava ote, joka haastaa omia syvälle juurtuneita haitallisia ajatusmalleja ja auttaa päästämään niistä irti, kun on siihen itse valmis. Tapasimme kahden viikon välein kolmen kuukauden ajan, ja sinä aikana sain valmennuksesta paljon uusia keinoja auttaa itseäni. Parasta oli, että näiden keinojen ja ohjeiden kanssa ei tarvinnut jäädä yksin, vaan Anitalle sai aina laittaa viestiä ja hän myös lähetti tapaamisten välissä ihania tsemppiviestejä ja muistutuksia. Tuntui siltä, että tuki oli läsnä koko ajan, ja se kannusti jatkamaan ja kehittymään yhä enemmän. Anita on äärimmäisen lämmin, helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen ihminen, jolle on helppo jutella ja avautua asioista, hän kuuntelee aidosti. Tapaamisissa oli aina turvallinen ja tervetullut olo. Kolmen kuukauden jälkeen oma prosessini on vielä hieman kesken, sillä syvälle juurtuneiden tapojen muuttaminen ottaa ainakin omalla kohdalla oman aikansa. Olen kuitenkin saanut valmennuksesta aivan älyttömän hyvät eväät ja keinot jatkaa eteenpäin itsekseni, enkä koe tarvitsevani enää ulkopuolista ratkaisemaan ongelmiani, vaan tiedän nyt pystyväni siihen itse. Olen lyhyessä ajassa huomannut suuren muutoksen asenteessani itseäni, muita ihmisiä, työtä ja ylipäätään elämää kohtaan. Voin ehdottomasti suositella lämpimästi Anitan valmennusta kaikille, jotka kaipaavat jonkinlaista muutosta elämäänsä!

Aurinkomielen blogi

Tilaa ilmainen

Mielen puhdistuskuuri-opas

Saat jatkossa maltillisin väliajoin vinkkejä mielesi voiman käyttöön ottoon.
Voit lopettaa vinkkitilauksen vain jättäytymällä pois listalta.

Shopping Cart