Palvelut

MielenValmennus

Mihin kaipaat muutosta elämässäsi? Liikaa stressiä? Ajatusviruksia? Opastusta henkiseen kasvuun? MielenValmennus on juuri Sinulle, joka tahdot muutosta ja olet valmis siihen. Saat työkaluja, opastusta ja voimavaroja tarvittavaan muutokseen 70€/60 min

SelkeyttäväSyvärentoutus

Tehokas menetelmä, jossa keho ja mieli palautuvat tasapainon tilaan. Pääset syvärentoutuksen tilaan, jossa luovuus pääsee taas vapaasti virtaamaan. Sinulle, joka kaipaat rentoutusta,mutta et halua mennä hierojalle.
55€/45 min

RohkeastiOnnelliseksi -valmennusohjelma

Oletko elämäsi käännekohdassa ja/tai haluat alkaa elää omannäköistäsi elämää ja luoda itsesi uudelleen. Nykyiset uskomuksesi, sisäinen puheesi ja energeettinen koodistosi ovat luoneet sen elämän, jota olet tähän asti elänyt. Tämä on sinulle joka oikeasti haluat uudenlaisen elämän!
95€/90 min - 3 kk/660€ tai 220€/kk

Kaukohoito / etäenergia

Energiatyöskentely puhdistaa haitallisia solumuistoja ja tunnelukkoja kehosta sekä vahvistaa ihmisen koko energiajärjestelmää. Energialähetys toimii hyvin ilman fyysistä kontaktiakin, koska energia liikkuu ja muuttuu tietoisuuden eli ajatusten välityksellä. Sovittuna aikana lepäät ja rentoudut sekä keskität mielesi hoidettavaan asiaan tai kohtaan.
35€/n.30 min

Valmennukset yrityksille ja yhteisöille

Haluatko, että henkilöstösi osaa johtaa itseään ja ymmärtää oman valtansa ja vastuunsa omasta hyvinvoinnistaan? Onko Sinulle tärkeää, että kaikki puhaltavat yhteen hiileen kunnioittaen toisiaan? Oletko kyllästynyt ulkoisiin menetelmiin, jotka tuovat helpotuksen vain hetkeksi?
Kysy tarjousta.

”Ongelmani oli kieroutunut suhde omaan kehoon. Taustalla vuosien syömishäiriö. Myös vaikea äitisuhde varjosti elämää. Valmennuksen edetessä kuitenkin asiat helpottuivat huomattavasti. Iso muutos alkuperäiseen. Aivotreenillä on ollut aivan mieletön vaikutus. Myös rauhoittumismantra on ollut jatkuvasti käytössä. Ja huomasin jopa, etten aina tarvitse sitä haastavassakaan tilanteessa, mieletöntä! Olen pysynyt balanssissa paremmin ja jos ajatukset meinaa lähteä väärään suuntaan, pystyn kääntämään ne toiseen. Valmennus oli mahtava kokemus ja se että, Anitalla on osaamista niin monella eri tasolla, on ihan huippua, kiitos.”
Tanja, 38-v

Tilaa ilmainen

Mielen puhdistuskuuri-opas

Saat jatkossa maltillisin väliajoin vinkkejä mielesi voiman käyttöön ottoon.
Voit lopettaa vinkkitilauksen vain jättäytymällä pois listalta.

Shopping Cart