Palvelut

EnergiaCoaching

EnergiaCoaching auttaa sinua oivaltamaan elämääsi kirkastavat valinnat ja ratkaisut. Saat myös tukea ja sparrausta niiden toteuttamiseen. Valmennuksen avulla, omilla oivalluksillasi pääset konkreettisiin tavoitteisiin, löydät itsestäsi uusia voimavaroja ja näkökulmia asioihin.

Energiaterapia

Tämä on sinulle, joka olet kokeillut kaikenlaisia mahdollisia hoitomenetelmiä tuloksetta ja olet jo melkein luovuttanut. Sinulle, joka uskot omiin kykyihisi parantua ja annat universumille tilaisuuden. Energiatyöskentely puhdistaa haitallisia solumuistoja ja tunnelukkoja kehosta.

Kaukohoito / etäenergia

Energiatyöskentely puhdistaa haitallisia solumuistoja ja tunnelukkoja kehosta sekä vahvistaa ihmisen koko energiajärjestelmää. Energialähetys toimii hyvin ilman fyysistä kontaktiakin, koska energia liikkuu ja muuttuu tietoisuuden eli ajatusten välityksellä. Sovittuna aikana lepäät ja rentoudut sekä keskität mielesi hoidettavaan asiaan tai kohtaan.

Valmennukset yrityksille ja yhteisöille

Haluatko, että henkilöstösi osaa johtaa itseään ja ymmärtää oman valtansa ja vastuunsa omasta hyvinvoinnistaan? Onko Sinulle tärkeää, että kaikki puhaltavat yhteen hiileen kunnioittaen toisiaan? Oletko kyllästynyt ulkoisiin menetelmiin, jotka tuovat helpotuksen vain hetkeksi?

”Ongelmani oli kieroutunut suhde omaan kehoon. Taustalla vuosien syömishäiriö. Myös vaikea äitisuhde varjosti elämää. Valmennuksen edetessä kuitenkin asiat helpottuivat huomattavasti. Iso muutos alkuperäiseen. Aivotreenillä on ollut aivan mieletön vaikutus. Myös rauhoittumismantra on ollut jatkuvasti käytössä. Ja huomasin jopa, etten aina tarvitse sitä haastavassakaan tilanteessa, mieletöntä! Olen pysynyt balanssissa paremmin ja jos ajatukset meinaa lähteä väärään suuntaan, pystyn kääntämään ne toiseen. Valmennus oli mahtava kokemus ja se että, Anitalla on osaamista niin monella eri tasolla, on ihan huippua, kiitos.”
Tanja, 38-v

Tilaa ilmainen

Mielen puhdistuskuuri-opas

Saat jatkossa maltillisin väliajoin vinkkejä mielesi voiman käyttöön ottoon.
Voit lopettaa vinkkitilauksen vain jättäytymällä pois listalta.

Shopping Cart