Kokemus?

 

Miten kokemus syntyy? Aivot vastaanottavat energiavärähtelyjä ja muuttavat ne kuviksi, ääniksi, tuntemuksiksi, hajuiksi ja mauiksi. Simulaatio maailmasta syntyy näin. Aivoilla on myös tallenteet kaikesta näkemästämme ja kokemastamme. Se tiedostoista löytyy vastineet kirjalle, ruoholle, kissalle, makealle, ilolle, vihalle, auton äänelle ja ihan kaikelle muullekin, mitä ikinä olemme nähneet, kuulleet, tunteneet, haistaneet tai maistaneet. Aivoissa on valmiit ohjelmat, jotka toistavat ajatustemme luomaa ”todellisuutta” joka hetki. Tämä hetki on koko ajan menneisyyden kuva.

Siitä syystä, että ajatukset, joita luulet ajattelevasi, ilmenevät sinulle mielikuvina, et pysty tunnistamaan, että ne eivät ole mitään. Luulet, että ajattelit ne, joten luulet, että näet ne. Näin näkemisesi saatiin aikaan. Tämän tehtävän olet antanut kehosi silmille. Se ei ole näkemistä, se on mielikuvien tekemistä. Se syrjäyttää näkemisen ja korvaa todellisen näkökyvyn harhoilla.

Kaikki mitä näet on seurausta ajatuksistasi.

Puhdista mielesi kaikista menneistä mielleyhtymistä. Ja näe kohteet juuri sellaisina kuin ne ovat.

Näet vain menneisyyden. Se on syy siihen, että millään näkemälläsi ei ole merkitystä. Olet itse antanut kaikelle näkemällesi koko sen merkityksen, joka sillä sinulle on. Siksi et ymmärrä mitään, mitä näet. Siksi ajatuksesi eivät merkitse mitään ja miksi ne ovat samanlaisia, kuin näkemäsi esineet. Et ole poissa tolaltasi koskaan siitä syystä kuin luulet. Olet poissa tolaltasi, koska näet jotain, mitä ei ole olemassa. 

Mielesi askartelee vanhojen ajatusten parissa. Mielesi ei pysty käsittämään nykyisyyttä, joka on ainoa olemassa oleva aika. Sen vuoksi mielesi ei pysty käsittämään aikaa, eikä itse asiassa mitään muutakaan. Ainoa täysin totuudenmukainen menneisyyttä koskeva ajatus on, ettei sitä ole olemassakaan. Kun sitä ajattelee, ajattelee harhakuvia. Mieli on itse asiassa tyhjä niitä ajatellessaan, sillä se ei oikeastaan ajattele yhtään mitään. Se vain toistaa oppimaansa. 

Nyt näyttää siltä, että maailma päättää mitä sinä näet. Sinun ajatuksesi tekevät näkemäsi maailman. Olet itse antanut maailmalle kaikki sen määreet. Koska maailmassa ei ole merkitystä, sinun on pakko kirjoittaa maailman kuvaan, mitä haluat sen olevan. Juuri sen sinä siinä näet.

Ja mitään ei tarvitse uskoa. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart