MielenValmennus

Epävarmuudesta selkeyteen

Stressiä? Ajatusviruksia? Menneisyys ei jätä rauhaan? Aika ei riitä? Esiintyminen jännittää? tms.

Tai toivomasi muutos ei ole toteutunut ja kaipaat siihen tukea. Painonpudotus, uusi työpaikka, erota vai ei, toteutumaton unelma? tms.

Myös sinulle henkinen herääjä, joka kaipaat kanssakulkijaa kohti tietoisuutesi laajentumista.

Saat vastauksia ja suuntaa elämällesi. Voimme yhdessä löytää sinulle aivan uusia tapoja ajatella. Saat energiaa ja elämäniloa. Valmennus avaa sinulle aivan uusia uria ja saat voimaa tehdä päätöksiä kipeissäkin asioissa. Olen tukesi ja kuuntelen sinua. Olen läsnä ja tarjoan turvallisen ja luotettavan tilan purkaa ajatuksiasi.

 

Ratkaisukeskeinen mielenvalmennus on niille, jotka uskaltautuvat kohtaamaan itsensä. Niille, jotka kaipaavat elämänmuutosta ja selkeyttä. Niille, jotka ovat valmiit ottamaan itse vastuun elämästään – ja haluavat eheytyä. 

 

Valmennus auttaa sinua oivaltamaan elämääsi kirkastavat valinnat ja ratkaisut. Saat myös tukea ja sparrausta niiden toteuttamiseen. Valmennuksen avulla ja omilla oivalluksillasi pääset konkreettisiin tavoitteisiin, löydät itsestäsi uusia voimavaroja sekä näkökulmia asioihin. Toteutat myös unelmasi ja alat elää itsesi näköistä elämää. Kaikki vastaukset löytyvät sinusta itsestäsi ja minä valmentajana autan sinua oivaltamaan ne.

“Olin tässä vaiheessa kokeillut jo esimerkiksi meditointia ja terapiaa, mutta kun en huomannut muutosta riittävän nopeasti, turhauduin ja lopetin. Odotin, että joku muu ratkaisisi kaikki ongelmani ja ajattelin näin myös, kun aloitin valmennuksen. Anitan avulla kuitenkin opin, että kaikki lähtee itsestä: en voi vain odottaa, että murheet häviävät automaattisesti” 

-Kiira

Juuri sinun tarpeisiisi luotu käytännöllinen ja toimiva valmennuskonsepti ratkaisukeskeisellä otteella.

Tarkoituksemme on olla onnellisia ja nauttia elämästä, mutta usein meidän mielemme on kasannut tuon tarkoituksen tielle turhaa painolastia.

Valmennus on sinulle, joka olet valmis luopumaan taakoista ja avautumaan elämälle. Ja olet valmis muokkaamaan mieltäsi tavoitteesi eduksi.

Miten huollat mieltäsi? 

Voi olla, että pidämme parempaa huolta autostamme kuin mielestämme tai kehostamme. Viet auton määräaikaishuoltoon ja katsastukseen aika ajoin, mutta milloin viimeksi katsastit omat uskomuksesi? Tietokoneeseenkin päivitetään säännöllisesti uuden ohjelmat. Tiedätkö, ovatko mielesi ohjelmoinnit vielä ajan tasalla ja vastaavat nykyistä elämääsi?

Yksikin valmennuskerta voi tuoda merkittävän positiivisen muutoksen ja useampi vahvistaa muutoksen pysyvyyttä. Valmennuskerroilla sparraamme mieltäsi vahvistamaan haluttua muutosta. Oivalluttavat harjoitukset ja lempeä mielen ”ravistelu” saavat ajatusmaailmasi tukemaan tavoitettasi. 

Valmennuskertojen välinen ”mielitreeni” on tärkeää lopputuloksen sekä muutoksen pysyvyyden kannalta 

Tuen, sparraan ja kannustan valmennusten välillä – olet huolehdittu

Tarvitset avoimen mielen, uskon siihen, että voit muuttaa itseäsi ja haluat muuttua! 

”Ongelmani oli kieroutunut suhde omaan kehoon. Taustalla vuosien syömishäiriö. Myös vaikea äitisuhde varjosti elämää. Valmennuksen edetessä kuitenkin asiat helpottuivat huomattavasti. Iso muutos alkuperäiseen. 

Aivotreenillä on ollut aivan mieletön vaikutus. Myös rauhoittumismantra on ollut jatkuvasti käytössä. Ja huomasin jopa, etten aina tarvitse sitä haastavassakaan tilanteessa, mieletöntä! 

Olen pysynyt balanssissa paremmin ja jos ajatukset meinaa lähteä väärään suuntaan, pystyn kääntämään ne toiseen. Valmennus oli mahtava kokemus ja se että, Anitalla on osaamista niin monella eri tasolla, on ihan huippua, kiitos.” – Tanja 38v. 

Valmennuskerta n. 60 min. 70 €, 3 kertaa 180 € (sis. alv 24%) Zoomin kautta, puhelimitse tai paikan päällä. Annan selkeät ohjeet kuinka pääset mukaan.

Kun haluat vieläkin perusteellisemman setin niin valitse -Rohkeasti Onnelliseksi- valmennus. Kesto 90 min (95 €) ja sisältää SelkeyttävänSyvärentoutuksen (energiahoidon)

Valmennuspaikat – Lauantaisin Hoitokeidas Atrium, kävelykadulta sisäänkäynti Stockmannin pääovea vastapäätä.

Muina aikoina Suksikuja I f 22, Turku. Ajanvaraus viestillä tai soittamalla, [email protected], 050 593 2197

Voit varata noin vartin mittaisen tutustumispuhelun. Laita numerosi, niin soitan sinulle. Se ei velvoita sinua vielä mihinkään. Tai voit kirjoittaa tähän mikä on se asia, vaiva tai ongelma, johon kaipaat muutosta. Ja kerro, mitä haluat sen sijaan. Vastaan sinulle mahdollisimman pian ja kerron miten voisin sinua auttaa. 

Voit myös tilata palvelun suoraan ilman kartoitusta.

Tilaa ilmainen

Mielen puhdistuskuuri-opas

Saat jatkossa maltillisin väliajoin vinkkejä mielesi voiman käyttöön ottoon.
Voit lopettaa vinkkitilauksen vain jättäytymällä pois listalta.

Aurinkomielen blogi

Shopping Cart