Itsensä johtaminen/rakkaus

VIP

Kuka on sinun elämäsi tärkein henkilö? Pienten lasten vanhemmat usein vastaavat, että lapset tietenkin. Tai jos olet onnellisessa parisuhteessa, niin silloin se puoliso. Tai se voi olla vanhemmat, joista on huolehdittava.

Kun olet lentokoneessa ja ennen nousua lentohenkilökunta esittelee happinaamareita. Kenelle se laitetaan ensin? Lapselle, puolisolle vai sinulle itsellesi? Tietenkin laitat sen ensin itsellesi, jotta voit huolehtia sitten muista!

Ja tämän saman järjestyksen pitäisi kuulua myös ihan joka päiväiseen toimintaasi. Tietenkin lapsista on huolehdittava, puoliso huomioitava ja hoidettava muut velvollisuudet. Mutta mistä saat sen voiman, jolla sen teet? Siitä, että olet sinut itsesi kanssa. Hyväksyt ja rakastat itseäsi sellaisena kuin olet.

Lue lisää itsearvostuksesta

Helppo nakki, vai mitä? Ei taida ihan olla. Meidät on niin aivopesty vertailemaan ja arvioimaan itseämme suhteessa muihin ihmisiin, saavutuksiimme, menneisyyteen ja ihan kaikkeen. Kuinka voimme riittää itsellemme, jos koemme ettemme riitä muille? Ei mitenkään. Ja miksi emme muka riitä muille? Koska kuvittelemme olevamme vähemmän kuin olemme. Luulemme, että arvomme määräytyy suoritusten, saavutusten ja tekemisen kautta. 

Asiakkaan kokemus:

Lähdin Anitan kanssa työstämään itseäni ja sitä mitä voimavaroja minusta löytyy. Elämän tilanteeni oli haastava ja minun oli vaikea hyväksyä ja rakastaa itseäni. Menneisyyden varjot olivat vieneet rohkeuteni, en luottanut itseeni ja en edes voinut ajatella lähteväni pitkälle matkalle. Olin hyvin arka.

Valmennuksessa sain tehdä mm. mielikuvaharjoituksia, löytää uusia näkökulmia, havaita sanojen voiman ja monia muita oivalluttavia harjoituksia. Opin luottamaan itseeni ja osaan nyt katsoa elämää positiivisemmin ja olen jo varannut ulkomaanmatkan!

Voin suositella Anitan valmennuksia lämpimästi. Hän on läsnäoleva ja kannustava – tämä välittyi, vaikka valmennus tapahtuikin netin välityksellä. Eija 48 v

Olet Rakkaus

Meissä kaikissa on sisäänrakennettuna tietoisuus siitä, mitä ja kuka me oikeasti olemme. Olemme osa suurempaa kokonaisuutta. Ytimessämme on kaikki viisaus, voima, rakkaus, ilo, rauha ja ne vain odottavat vapauttamistaan. Meitä ei rajoita mikään muu kuin oma mielemme – ajattelumme ja uskomuksemme. Lohdullista on se, että me voimme itse myös ottaa itsestämme vastuun ja alkaa luoda elämää, joka on arvomme mukaista. Se on jokaisen etuoikeus, ellei jopa velvollisuus.

Millaista elämä on kun rakastaa ja hyväksyy itsensä?

Toimit omien arvojesi mukaan ja sinua johdattavat itsellesi tärkeät asiat. Tiedät, että voit luottaa päätöksiisi ja elämäsi sujuu kitkattomammin. Itseään vilpittömästi  rakastava kykynee rakastamaan myös muita ilman ehtoja. Hänen lähellään on hyvä olla ja hän säteilee ympärilleen hyvää oloa. Ihmissuhteet ja vuorovaikutus toimivat sujuvasti ilman epäilyjä ja vertailuja. Voit olla täydesti se kuka oikeasti olet. Tiedät mitä haluat ja olet valmis saavuttamaan sen. Sinussa on rauha. 

 Harjoitus:

Sulje silmäsi ja hengitä muutaman kerran syvään. Kuvittele eteesi ihminen, jota olet rakastanut tai rakastat syvästi. Kiinnitä huomiota tuohon rakkauden tunteeseen. Tuntuuko se kehossa jossain? Miltä se tuntuu? Vaihda nyt tämän rakastamasi henkilön tilalle itsesi. Pysyykö rakkaudentunne samanlaisena? Voiko sitä lisätä?

Mieti, miten voisit lisätä rakkautta itsellesi tänään. Ja tee niin.

Henkilökohtainen valmennus on mieltä avaava ja yksilöllinen itsensä löytämisprosessi, jossa oman viisautesi ja voimavarojasi avulla voit alkaa elää omannäköistä elämää. Omien tavoitteiden ja ihanteidesi mukaisesti. Valmentaja on kannustava sparraaja, joka on osaa auttaa Sinua saamaan parhaan esiin itsestäsi. 

Lue täältä lisää tehovalmennuksesta!

Lue lisää mielesi valjastamisesta

Olet sen arvoinen! 

Henkilökohtainen valmennus on mieltä avaava ja yksilöllinen itsensä löytämisprosessi, jossa oman viisautesi ja voimavarojasi avulla voit alkaa elää omannäköistä elämää. Omien tavoitteiden ja ihanteidesi mukaisesti. Valmentaja on kannustava sparraaja, joka on osaa auttaa Sinua saamaan parhaan esiin itsestäsi. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart