EnergiaCoaching

EnergiaCoaching

Onko sinulla sellainen tunne, että et onnistu missään, et riitä mihinkään ja tulevaisuus on pelkkä harmaa verho. Kärsimys on muuttunut huomaamattasi mukavuusalueeksi ja se näkyy esimerkiksi kehon oireilussa – kolottaa, särkee, uni takkuaa, elintavat ovat muuttuneet epäterveellisiksi.
Näin ei tarvitse olla, sillä kärsimys ei ole pakollista. Tämän tiedostaminen ja vastuun ottaminen ovat alku muutokselle.

EnergiaCoaching on niille, jotka uskaltautuvat kohtaamaan itsensä. Niille, jotka kaipaavat elämänmuutosta ja selkeyttä. Niille, jotka ovat valmiit ottamaan itse vastuun elämästään – ja haluavat parantua. 

EnergiaCoaching auttaa sinua oivaltamaan elämääsi kirkastavat valinnat ja ratkaisut. Saat myös tukea ja sparrausta niiden toteuttamiseen. Valmennuksen avulla ja omilla oivalluksillasi pääset konkreettisiin tavoitteisiin, löydät itsestäsi uusia voimavaroja sekä näkökulmia asioihin. Toteutat myös unelmasi ja alat elää itsesi näköistä elämää. Kaikki vastaukset löytyvät sinusta itsestäsi ja minä valmentajana autan sinua oivaltamaan ne. 

Supertehokkaaksi mielenvalmennus muuttuu, kun haitat poistuvat myös energiakentästäsi. Energiatyöskentely puhdistaa haitallisia solumuistoja sekä tunnelukkoja kehosta ja vahvistaa siten ihmisen koko energiajärjestelmää. Kun stressin ja huolten täyttämä raskas energia poistuu kehosta ja mielestä, olo kevenee, tasapainottuu ja selkeytyy. 

Valmennusten jälkeen olet sinut enemmän sinut itsesi kanssa ja olet oivaltanut oman onnellisuutesi lähteet. 

Saat sanoa entiselle itsellesi hyvästi ja alkaa elää valitsemaasi elämää terveempänä ja onnellisempana. 

Oman muutoksen läpikäyneenä olen varma, että sinäkin pystyt siihen. Takaan, että onnistut, kun vain haluat ja olen kanssasi auttamassa sinut turvallisesti muutokseen.

Miten huollat mieltäsi? 

Voi olla, että pidämme parempaa huolta autostamme kuin mielestämme tai kehostamme. Viet auton määräaikaishuoltoon ja katsastukseen aika ajoin, mutta milloin viimeksi katsastit omat uskomuksesi? Tietokoneeseenkin päivitetään säännöllisesti uuden ohjelmat. Tiedätkö, ovatko mielesi ohjelmoinnit vielä ajan tasalla ja vastaavat nykyistä elämääsi? 

Valmennuskerroilla sparraamme mieltäsi vahvistamaan haluttua muutosta. Oivalluttavat harjoitukset ja lempeä mielen ”ravistelu” saavat ajatusmaailmasi tukemaan tavoitettasi. 

Voimme myös aloittaa voimiesi palauttamisen lempeästi ensin energisoimalla sinut. 

Valmennuskertojen välinen ”mielitreeni” on tärkeää lopputuloksen sekä muutoksen pysyvyyden kannalta 

Tuen, sparraan ja kannustan valmennusten välillä – olet huolehdittu

Tarvitset avoimen mielen, uskon siihen, että voit parantua ja haluat parantua! 

 

”Ongelmani oli kieroutunut suhde omaan kehoon. Taustalla vuosien syömishäiriö. Myös vaikea äitisuhde varjosti elämää. Valmennuksen edetessä kuitenkin asiat helpottuivat huomattavasti. Iso muutos alkuperäiseen. 

Aivotreenillä on ollut aivan mieletön vaikutus. Myös rauhoittumismantra on ollut jatkuvasti käytössä. Ja huomasin jopa, etten aina tarvitse sitä haastavassakaan tilanteessa, mieletöntä! 

Olen pysynyt balanssissa paremmin ja jos ajatukset meinaa lähteä väärään suuntaan, pystyn kääntämään ne toiseen. Valmennus oli mahtava kokemus ja se että, Anitalla on osaamista niin monella eri tasolla, on ihan huippua, kiitos.” – Tanja 38v. 

 

Valmennuskerta n. 75 min. 98 €, 3 kertaa 270 € (sis. alv 24%) Zoomin kautta, puhelimitse tai paikan päällä. Annan selkeät ohjeet kuinka pääset mukaan.

Tyytyväisyystakuu! Saat rahasi takaisin, jos et jostain syystä ole tyytyväinen palveluun.

Voit varata noin vartin kestävän kartoituspuhelun. Laita numerosi, niin soitan sinulle. Se ei velvoita sinua vielä mihinkään. Tai voit kirjoittaa tähän mikä on se asia, vaiva tai ongelma, johon kaipaat muutosta. Ja kerro, mitä haluat sen sijaan. Vastaan sinulle mahdollisimman pian ja kerron miten voisin sinua auttaa. 

Voit myös tilata palvelun suoraan ilman kartoitusta.

Tilaa ilmainen

Mielen puhdistuskuuri-opas

Saat jatkossa maltillisin väliajoin vinkkejä mielesi voiman käyttöön ottoon.
Voit lopettaa vinkkitilauksen vain jättäytymällä pois listalta.

Aurinkomielen blogi

Shopping Cart