Anita Ahonen

Anita Ahonen

Elämästä viisastumisen lisäksi matkaevääksi kävin NLP Practitioner, NLP Master, NLP Trainer ja NLP Coach sekä NLP Master Coach koulutukset. Uudempaa tuotantoa Kiireenkesytys® – opas ja 2018 LCF Life Coach®. Keväällä 2018 suoritin kliinisen hypnoterapian (ICH) perusteet. Matkaani olen rikastuttanut myös mindfulness tietoisuudella ja positiivisen psykologian näkemyksillä. Tehollaan hämmästyttänyt ThetaHealing (2021) sai opiskelemaan perus- ja jatkokurssit. Nämä yhdistettynä mentaalivalmennukseen ja vahvaan kykyyni toimia universaalin energian välittäjänä antavat parhaat edellytykset auttaa myös Sinua.

Yrittäjän ammattitutkinto 2014, Tuotekehitystyön EAT 2017, Johtamisen EAT 2019

Intohimonani on oivalluttaa ihmisiä pois mielensä automaattiohjauksesta kohti oman elämänsä hallintaa. Itsensä tunteminen. omien voimavarojen käyttöönotto, sekä tietoisuus – ja ajattelutaidot ovat vahvasti mukana valmennuksissani. Jokainen joka uskaltaa rakastaa itseään sellaisena kuin on – voi tuoda parhaansa esiin niin työelämässä kuin vapaallakin. Elämänmatkani varrella kokemani ja oppimani on toimii vankkana perustana auttaessani muita.

Mietit ehkä, voiko energian välittäjäksi julistautunut olla vakavasti otettava valmentaja?  Minäkin uskoin ennen, että se ei ole mahdollista, vaan ”hörhöjutut” kuuluvat ”hörhö” kategoriaan.  Meillä kaikilla on kyky välittää energiaa ja parantaa. Jotkut ovat lahjakkaita taiteilijoita tai laulajia ja minulla on kyky toimia energiakanavana. Nyt kun olen sen itselleni myöntänyt, niin uskon sen olevan selkeää myös muille ja täysin luonnollista!

Uskaltautuminen omalle polulle on antanut uusia näkökulmia ja avannut eteeni huikean mahdollisuuksien kentän kohti iloa sekä valoa. Suurin oivallukseni on ollut se, että vain minä itse voin ja saan luoda oman todellisuuteni. Vain minä voin vaikuttaa siihen, miten suhtaudun asioihin ja miten annan niiden vaikuttaa minuun.

Kokemukset sekä oivallukset NLP:n parissa mielen ja kehon yhteydestä, ajatusten ja tunteiden voimasta yhdistettynä mielikuviin ovat olleet muutokseni kantava voima.

Lähellä sydäntäni on toimia  kanssakulkijana ja mielesi mahdollisuuksien avaajana astuessasi omalle  polullesi. Jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija ja joskus saatamme tarvita pientä tuuppimista ja ohjaamista valitsemaamme suuntaan.

Polkuni

Mitä tapahtuu kun skeptikko etsintöjen jälkeen löytää ja astuu omalle polulleen. Ja sieltä paljastuukin jotain ei niin tavanomaista vaan jotain erilaista. Skeptikko saa kuulla omaavansa jotain erityisiä, erikoisia kykyjä. No, tämä skeptikko ainakin epäilee, epäilee ja vahvasti.Polku johdatti NLP:n valloittavaan maailmaan, toi tietoisuuteen oman vastuun itsestä ja yhteydestä luontoon ja maailmankaikkeuteen. Silmät ja mieli avautuivat näkemään, kuulemaan ja tuntemaan sen voiman, mikä yhdistää kaiken ja pitää kaiken koossa. Skeptikko tajusi ettei hän lopukaan ihoonsa ja mistä yhteydessä on kysymys. Skeptikko tutustui rakkauden voimaan.

Se erikoisuus kulki skeptikon elämässä mukana ikään kuin salaa ja varovasti. Skeptikko alkoi epäillä, että oliko se kuitenkaan niin erikoista? Joku osaa säveltää sykähdyttävästi, toinen taituroida sanoilla, jollain on taiteilun lahja.  Skeptikon erityiskyky ja lahja on välittää universaalia energiaa. Kaikilla meillä on tämä kyky, kuten kyky piirtääkin, skeptikolla se kuitenkin osoittautui erityisen voimakkaaksi.

 

Uutta energiaa

Kuten arvaatkin, minä olin tuo skeptikko. ”Entisessä elämässä” minussa virtasi lähinnä valurautaenergia ja ymmärrys rajoittui omaan likaiseen napaan sekä pieneen piiriin sen ympärillä. Työskentelin työpajaohjaajana alalla, joka on tyypillisesti hyvin miehinen. Muun ajan täytti kodinhoito, lapset ja oman uhriuden vaaliminen masennuksineen. Suomeksi sanottuna; en osannut ottaa vastuuta omasta hyvinvoinnistani. Luulin, että onnellisuuteni lähde on jossain ulkopuolellani. Onneksi lopulta havahduin ja oivaltamisen kautta alkoi eheytyminen.

Nyt olen tullut rohkeasti omaksi itseksi ja tuon tähän maailmaan sen ainutlaatuinen energian, joka virtaa kauttani ja tekee minusta minut. Tämä ainutlaatuinen virta tekee jokaisesta sen mitä hän parhaimmillaan voi olla. Rohkeasti etsimällä, löytämällä ja tunnustamalla ja käyttöönottamalla se valaisee Sinut ja ympärilläsi olijat. Minulle kävi juuri näin. Kauan kaipaamani selkeys tuli elämääni ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Nyt rohkenen julkistaa ja tunnustaa erityiskykyni, lahjani, sen persoonallisen, poikkeuksellisen, omintakeisen, merkillisen, ihmeellisen, omaleimainen ja yksilöllisen. Joka poikkeaa tavanomaisesta, yleisesti tunnetusta ja on kenties vähän tuntematon.

Olen ylpeä kyvystäni välittää tehokkaasti universaalia energiaa. Voin vapauttaa elinvoiman tukkeumia mielikehojärjestelmästä. Pystyn siivoamaan ihmisen energiakentästä vanhat ja tarpeettomat mallit pois sekä uudistamaan ja tasapainottamaan elinvoiman virtausta. Kauttani saattaa välittyä myös korjaavaa informaatiota sisältävää energiaa, joka laittaa kehon omat parannusmekanismit töihin. Korjausoperaatio toimii myös etänä. Skeptikon mielestä aika kummallista, yhtä kummallista kuin se, että mistä porkkana tietää kasvaa porkkanaksi, eikä kurpitsaksi.

Skeptikko joutui kääntämään takkinsa ja veneensä toivoen voivansa esimerkillään innostaa myös muita rohkeasti omaksi itseksi. Maailma muuttuu koko ajan ja sanotaan, että elämme uutta aikaa jossa ennakkoluulottomat edelläkävijät rohkeasti astuvat ajan virtaan.

Oletko sinä yksi heistä?

Vihdoinkin voin tunnustaa itsellenikin, että saan toimia kiitollisena universaalin energian välittäjänä

Anita
Shopping Cart