5 yksinkertaista askelta rauhaan ja iloon

5 yksinkertaista askelta rauhaan ja iloon tilanteessa kuin tilanteessa

Näin saat vaihdettua tunnetilasi iloon

  • STOP! HUOMAA, mitä tässä hetkessä tapahtuu. Teet sen itsellesi. HUOMAA, mitä tunnet. Päätä, että HUOMAAT asiat eri tavalla. Jokainen ihminen tai tilanne, joka aiheuttaa hämmennyksesi, näyttää sinulle mieleesi kätketyn uskomuksen, Seis! Muuta! Huomaa!
  • PARANNA! Olet täällä parantamassa maailmaa, käyttämällä mieltäsi parantamiseen ja anteeksiantoon. Päätä löytää tilanteesta tai ihmisestä omat plokkisi ja esteesi, jotka estävät rakastamasta ja sen sijaan pitävät sinut vääryydessä, epäkohdissa tai kiusassa.
  • MINÄ OLEN … Mikä sinä olet? Mikä on sinun “MINÄ OLEN”? Kiinnitä huomiota ajatuksiin ja sanoihin joita käytät, kun ajattelet tai sanot ”minä olen”. Ajatukset ovat voimakkaita ja luovat todellisuuden. Minä olen väsynyt. Minä olen vihainen. Minä olet järkyttynyt. Minä olen kiitollinen. Minä olen iloinen. Mikä on sinun “MINÄ OLEN”? Olet Valoa. Olet Henki. Olet Rakkaus. Olet Rauha. Olet Ilo. Se on todellinen MINÄ OLEN. Ole se. Elä se.
  • FOKUS: Mihin keskityt? Oletko keskittynyt ongelmiisi vai oletko keskittynyt rakkauteen? Vaihda fokuksesi ja maailma, jonka luulet näkeväsi, muuttuu.
  • LUOTA: Luota siihen, että mitä sinulle näyttää tapahtuvan on hyväksesi. Sattumia ei ole. Kaikki on SINUA VARTEN, lahjaksi. Luottaminen on tätä.
  •  

“Kaikkien asioiden onnellinen loppu on varmaa” IOK

Alkuperäinen teksti Lisa Natoli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart